In maart 2016 heb ik kennis gemaakt met Crossfit, bij Crossfit Heerhugowaard. Die avond waren een aantal leden bezig met een Crossfit Open WOD; het was 16.5 en wat was ik onder de indruk, het eerste wat ik dacht was: “wie zijn deze mensen, het zijn superhelden!”, snel daarna veranderde die gedacht in: “dit wil ik ook, dit ga ik doen!”. En sindsdien ben ik trots lid van Crossfit Heerhugowaard. Het is meer dan alleen een goeie box, het is in mijn ogen en beleving een excellente box. Wat maakt het verschil vraag jij je af; ik zal het proberen uit te leggen.

“dit wil ik ook, dit ga ik doen!”.

Naast dat het een prachtige, ruime en schone box is, zijn er ook meer dan voldoende voorzieningen. Er zijn touwen, roeiers, fietsen des doods (jullie weten waar ik het over heb), wall balls, kettlebells, dumbells, GHD’s, fat bars, ringen, ruimte om buiten te trainen en nog veel meer. Diversiteit in de trainingen genoeg en meer dan voldoende speelgoed om mee te spelen. Dat mag je verwachten van een goeie box, nietwaar? Crossfit Heerhugowaard doet meer en dan heb ik het niet alleen over de box- wedstrijden die worden georganiseerd (zo goed en professioneel, daar kan menig event een puntje aan zuigen), kwalificatiedagen die worden gehouden voor veel events over het gehele jaar, de kerst WOD, paas WOD, jubileum WOD en de gratis koffie & thee. Voor mij is Crossfit Heerhugowaard een excellente box omdat er altijd een gediplomeerde coach aanwezig is, techniek altijd voorop staat en iedereen haar/zijn ego bij de deur “moet” parkeren. Dit zorgt voor een prettige, veilige en vooral uitnodigende omgeving, waarin iedereen kan werken aan beter worden, fysiek en mentaal. Dion en Sarah coachen met een visie en betrokkenheid waar ik heel veel respect voor heb.

Een goed voorbeeld vind ik de Crossfit Kids en Teens lessen. Er was heel veel vraag naar lessen voor de kinderen van leden en hier is gehoor aan gegeven, de kids en ouders zijn zeer blij. Er is ook tijd voor een praatje, voor een geintje, voor gezelligheid… er is altijd tijd voor de leden en dat vind ik een toegevoegde waarde.

Crossfit Heerhugowaard is… de foto zegt genoeg, liefs Wojis. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *