Wij helpen je graag verder

Dion Dinkelaar

coach, personal trainer, mede-eigenaar

Hi ik ben Dion Dinkelaar, mede-eigenaar van Crossfit Heerhugowaard, coach en personal trainer.
Sporten is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Zo heb ik jaren lang meerdere sporten uitgevoerd zoals o.a. voetbal, badminton en atletiek. Daarnaast heb ik ook altijd gefitnest. In 2011 kwam ik in aanraking met de sport crossfit. Door de fijne manier hoe mensen met elkaar omgingen en de manier van trainen wist ik dat ik hiermee verder wou. Al snel ben ik me daarna erin gaan verdiepen en vele opleidingen later vond ik het tijd om een sportschool te openen waar iedereen fijn kan trainen.

Sarah Postema

coach, atleet, mede-eigenaar

Hi ik ben Sarah Postema, mede-eigenaar van Crossfit Heerhugowaard, coach en atleet.
Ik ben nu alweer heel wat jaartjes sportcoach en vind het nog steeds geweldig als ik iemand fitter en sterker door het leven kan helpen en ze daardoor veel meer zelfvertrouwen krijgen. Mijn motto is ook dat door hard werken je doelen kan behalen en je daardoor trots op jezelf kan zijn, mijn passie is om mensen daarmee te helpen.

Ianne Guinares

personal trainer en weightlifting specialist

Hi ik ben Ianne Guinares. Ik ben sinds 2018 in nederland en ook sinds dat jaar coach bij Crossfit Heerhugowaard.
Mijn hele leven bestaat uit gewichtheffen en krachttraining. De sport is in nederland nog niet heel populair maar door crossfit word het steeds bekender. Ik heb op mijn hoogtepunt in mijn carriere bijna de olympische spelen behaald en op vele andere grote wedstrijden mee gestreden voor het podium. Nu ik gestopt ben met wedstrijden help ik iedereen die graag beter wilt worden met gewichtheffen of sterker wilt worden.

Maurits Kool

fysiotherapeut

annabelle de wit

personal trainster en teen/kids coach

Hi ik ben Annabelle de Wit en ik ben recentelijk afgestudeerd van de opleiding Sportkunde Bij Inholland Haarlem.
Sinds 2018 geef ik met plezier de Crossfit kids en Teens lessen bij Crossfit Heerhugowaard.
Daarnaast verleen ik op deze locatie ook personal training & coaching. Dit doe ik in de vorm van medisch fitness, om mensen met blessures en/ of klachtenpatronen weer een betere leefstijl aan te reiken.

dieuwke van strien

gymnastic coach