Beginnen is al een overwinning

Gratis proefles

Eerste keer

Een proefles wordt in een reguliere WOD les gedaan zodat je de sfeer in onze sportschool kan voelen. Daarna kan je naar de beginnerslessen gaan om rustig aan te beginnen. De beginnersles is op woensdag om 20.45. Ook de weightlift, strength, endurance en strongmen lessen kan je goed doen als beginner. Wanneer je de basis beheert en je vind zelf ook dat je eraan toe bent kan je gaan deelnemen aan de wod lessen.

Mocht de woensdagavond niet uitkomen zijn er op bijna elke andere dagen genoeg lessen waar je aan kan deelnemen waar je ook de basis leert.

Klein beginnen

Wij vinden als basis heel belangrijk dat er spanning geleverd word en dat je de oefeningen voelt waar je het moet voelen. Bij veel sportscholen word alleen naar de beweging gekeken maar in onze optiek is het nog belangrijker dat er spanning geleverd word en je de juiste spieren kan aanspannen voor de oefening die je aan het doen bent. Als je deze basis onder knie hebt bereik je meer en sneller en heb je minder kans op een blessure.

Gratis proefles

Meld je hieronder aan voor een proefles en maak kennis met een nieuwe manier van trainen. Stuur ons eenvoudig een email, bel of app.

Mail OnsBel Ons Direct